Nederlands English  Gratis verzending boven € 50 binnen NL Hoge klantwaarderingen

UnderWunder voor jongens

Hartelijk dank voor uw interesse in het UnderWunder ondergoed voor jongens! Wij bieden meerdere boxer modellen in effen kleur of met stoere print. UnderWunder ondergoed absorbeert zo’n 75 ml urine, gemeten in 4 uur tijd. Dit betekent dat het ideaal is indien uw zoon gedurende de dag druppels en kleine scheutjes urine verliest.

Voor slechts € 14,95 incl. de verzendkosten* kunt u proberen of dit ondergoed ook voor uw zoon zeer geschikt is. Als u uw naam en e-mailadres invult, krijgt u de kortingscode snel toe gemaild en kunt u hier het model jongensboxer van uw keuze bestellen.

Er gelden 4 simpele spelregels:

  1. Maximaal 1 stuk UnderWunder ondergoed per adres
  2. Mocht u na ontvangst het ondergoed willen retourneren of ruilen, dan zijn de kosten voor het terug zenden voor uw rekening. In geval van ruilen zullen wij nog eenmalig gratis een onderbroek aan u toesturen 
  3. (*) Wij sturen dit broekje standaard binnen 2 werkdagen naar u toe, ongeacht welke verzendoptie u heeft gekozen
  4. De actie geldt alleen binnen Nederland

Gedragen ondergoed kan uiteraard niet worden geruild of geretourneerd.

Wij wensen u alvast veel profijt met UnderWunder!

Door gebruik te maken van deze aanbieding gaat u ermee akkoord dat wij u binnenkort per mail benaderen of u tevreden bent met UnderWunder. Uiteraard heeft u dan direct de mogelijkheid u uit te schrijven voor deze mailing. 

 

 
 
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »