Nederlands English  Gratis verzending boven € 50 binnen NL Hoge klantwaarderingen

Ons product

UnderWunder is modieus, wasbaar incontinentie ondergoed en is verkrijgbaar in vele modellen voor dames, heren, jongens en meisjes. Beperkt ongewenst urineverlies uw bewegingsvrijheid? Of wil uw kind zich niet meer verkleden op school rondom het gymmen? UnderWunder biedt op het oog normaal ondergoed, terwijl het onzichtbaar urine absorbeert.

Het geheim van UnderWunder zit in het speciale absorptiekruis. Dit kruis is voorzien van een viertal lagen die de lichte tot matige plas- en poepongelukjes opvangen. De vier laagjes in het kruis absorberen de vloeistof probleemloos. De huid blijft daardoor droog en het waterdichte laagje voorkomt doorlekken.

De modellen voor volwassenen absorberen gemiddeld 125 ml en de modellen voor kinderen 75 ml. Het verlies van de vloeistof dient in een tijdspanne van 4 uur plaats te vinden. UnderWunder is uitermate geschikt voor het absorberen van druppels en scheutjes. Niet voor het opvangen van het legen van een volledige blaas in één keer. Dus ideaal indien u last heeft van stress incontinentie of voor het begeleiden van uw kind bij het zindelijk worden.

Met UnderWunder hoeft u ook niet langer bang te zijn voor onaangename geurtjes, want ook die worden door de absorptielaag in het kruis vast gehouden  Dat geeft u extra zekerheid.

Het UnderWunder ondergoed is van een hoogwaardige kwaliteit met een perfecte pasvorm. Het kan gewoon in de wasmachine en gaat vele wasbeurten mee.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »