Nederlands English  Gratis verzending boven € 50 binnen NL Gratis retour zenden

Verzenden & bezorging

Snelle bezorging
Bij bestellingen vóór 23.59 uur bieden wij de mogelijkheid om de volgende dag te leveren. Op vrijdag geldt bestellen vóór 15.00 uur en op zaterdagen is deze verzendwijze (nog) niet mogelijk. De verzendkosten hierbij bedragen € 5,75.
Op voorhand hebben wij helaas geen inzage in het moment van afleveren. Dit kan zowel overdag zijn, als ’s avonds tussen 18.00 – 22.00 uur.

De Snelle bezorgservice is alleen mogelijk op adressen in Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden.

Gratis bezorging
Wanneer de waarde van uw order in onze webshop boven de € 50,- ligt, verzenden wij deze gratis naar het door u opgegeven adres binnen Nederland. Wij verzenden het dan binnen 2 werkdagen, waardoor u het in 2-3 dagen gratis bezorgd krijgt.
Heeft u een bestelling onder de € 50,- en kiest u voor verzenden binnen 2 werkdagen, dan kost dit € 4,50.

Gratis afhalen
Woont u in de buurt van Amstelhoek of rijdt u vaak over de N201? In dat geval is het ook mogelijk uw bestelling gratis bij ons af te halen. Dit kan vaak op dezelfde dag van bestellen (bestelling vóór 16.00 uur, afhalen tot 17.00 uur).
Ons adres is Mennonietenbuurt 29 (1427 AX).

Ophalen bij een PostNL- of DPD-punt
Is er onregelmatig iemand thuis of ontvangt u het liever elders? Geef dan in het bestelproces aan dat u het pakketje wilt ophalen bij een servicepunt van PostNL of DPD. U kunt zelf een punt kiezen bij u in de buurt of nabij uw werk. Nadat u heeft afgerekend, kan het de eerstvolgende werkdag vanaf 15.00 uur gereedliggen om op te halen (houd hiervoor berichtgeving van de vervoerder in de gaten). Uw bestelling blijft hier liggen tot 7 dagen na de aangegeven ophaaldatum.
De kosten hiervoor bedragen € 5,95 maar zijn bij orders boven de € 50,- GRATIS!

Leveringen buiten Nederland
Bestelt u voor een afleveradres buiten Nederland, dan gelden er wisselende tarieven voor verzending (afhankelijk van het land van bestemming). Ook de levertijd is hierbij variabel, maar uiteraard wordt u op de hoogte gehouden met Track & Trace via de e-mail.
Binnen Europa bieden we gratis verzending aan voor orders vanaf € 250,-. Buiten Europa geldt gratis verzending vanaf € 500,-.

Levertijd bij vooruitbetaalde orders
Indien u bij het bestellen via de webwinkel ervoor kiest de betaling handmatig over te maken, kan het 1-2 werkdagen duren voor we uw betaling hebben ontvangen en verwerkt. Houd hier rekening mee en kies in dergelijke gevallen voor de verzendmethode ‘Binnen 2 werkdagen verstuurd’.

Na ontvangst van de betaling krijgt u per e-mail bericht en wordt uw bestelling nog dezelfde werkdag verstuurd.

Levering uit voorraad
In principe geldt: Als u het in onze webshop kunt bestellen, hebben we het op voorraad. Kunnen we het toch (tijdelijk) niet leveren, dan bieden wij u drie opties: Passend alternatief; latere levering; geld terug.

Uitvoering van bezorging
Voor het verzenden van de artikelen uit onze webshop maken wij gebruik van de diensten van verschillende vervoerders. Deze hebben wij geselecteerd op basis van een optimale dienstverlening richting u als consument. Hiervoor hebben wij met hen duidelijke afspraken gemaakt.

In het verlengde van onze producten doen wij er alles aan om u te helpen en dus ook een juiste verzending van uw artikelen. Alles wordt door onze medewerkers met zorg ingepakt en tijdig aangeboden bij de vervoerder van de door u gekozen verzendmethode.

Via hen ontvangt u Track & Trace meldingen per e-mail, dus zorg voor een correct emailadres bij het plaatsen van uw bestelling. Hiermee houden zij u op de hoogte over de actuele locatie van uw pakket en wanneer deze gepland staat om af te leveren.

Eventuele vertragingen van de chauffeur of verlate leveringen betreuren wij ten zeerste. Wij zien erop toe dat onze vervoerders volgens afspraak uw bestelling bezorgen. Echter kunnen wij, als Urifoon, géén verantwoordelijkheid en/of plichten dragen voor vertragingen door de bezorgdienst.

Bezorging tijdens Feestdagen
Onze vervoerders bezorgen niet op de volgende feestdagen. Uw bestelling zal in dit geval op de eerst mogelijke dag bezorgd worden.

  • Tweede Paasdag
  • Koningsdag
  • Hemelvaart
  • Tweede Pinksterdag
  • Pakjesavond (5 december)
  • Kerst
  • Oud- en Nieuwjaarsdag

Houdt u alstublieft rekening met oplopende druktes bij de vervoerspartijen rondom deze periodes.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »