Nederlands English  Gratis verzending boven € 50 binnen NL Hoge klantwaarderingen

Doorlekken, de nachtmerrie van elke vrouw

Niets is zo gênant als doorlekken tijdens je menstruatie. Omdat je onverwachts ongesteld bent geworden, of omdat je menstruatie te hevig is voor je maandverband of tampon. Doorlekken overkomt elke vrouw wel eens. Hoewel je gedurende één menstruatieperiode alles bij elkaar ongeveer een kopje bloed verliest, kun je wel doorlekken. En omdat de opvallende rode kleur ook nog eens goed zichtbaar is, is doorlekken moeilijk te verhullen.

Om deze nachtmerrie te voorkomen kun je simpelweg UnderWunder dragen. Mooi en hip ondergoed met een geheimpje! Het onzichtbare kruisje vangt ongewenst menstruatie- en urineverlies op en neutraliseert geurtjes. Na gebruik gooi je het zo in de wasmachine.

UnderWunder ziet eruit als normaal ondergoed en is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleurtjes. De zwarte en donkerblauwe modellen zijn het best geschikt tijdens het ongesteld zijn. Ieder broekje is verpakt in een afsluitbaar etuitje, zodat er eenvoudig en hygiënisch tussendoor kan worden verschoond van ondergoed.

Menstruatie blijft vervelend, maar UnderWunder geeft je in ieder geval een veilig en zelfverzekerd gevoel!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »