Nederlands English  Gratis verzending boven € 50 binnen NL Hoge klantwaarderingen

10 voordelen van UnderWunder t.o.v. wegwerp incontinentie materiaal

Wegwerp incontinentiemateriaal was lange tijd de enige oplossing voor mensen die last hebben van plasongelukjes overdag. Gelukkig is er nu UnderWunder. Heel mooi ondergoed dat onzichtbaar urine absorbeert en de geur nagenoeg neutraliseert. 

10 voordelen van UnderWunder versus wegwerp incontinentiemateriaal

Wat zijn de 10 voordelen van UnderWunder ten opzichte van het wegwerp incontinentiemateriaal?

  1. Milieuvriendelijk: Wasbaar incontinentieondergoed is herbruikbaar, wat resulteert in minder afval en een lagere ecologische voetafdruk in vergelijking met wegwerp incontinentiemateriaal.
  2. Kostenbesparend: Hoewel de initiële kosten van wasbaar incontinentieondergoed hoger zijn, bespaart het op de lange termijn geld omdat het herbruikbaar is en er geen constante aankoop van wegwerp incontinentiemateriaal nodig is.
  3. Huidvriendelijk: UnderWunder houdt de huid gezonder. De ademende stoffen verkleinen de kans op huidirritatie of luieruitslag aanzienlijk. Bij wegwerp incontinentiemateriaal is dit bij veel mensen een serieus probleem. 
  4. Geen chemicaliën: Wegwerp incontinentiemateriaal bevat vaak chemicaliën zoals geurstoffen en bleekmiddelen, terwijl UnderWunder vrij is van deze potentieel irriterende stoffen.
  5. Pasvorm: UnderWunder is verkrijgbaar in vele maten en modellen. Hierdoor heeft het een betere pasvorm, sluit het beter aan bij het lichaam en voorkomt het vooral bij de actieve gebruikers lekkages.  Het ondergoed ziet er uit als normaal ondergoed en voelt tijdens het dragen ook als normaal ondergoed aan. 
  6. Draagcomfort: UnderWunder is vaak gemaakt van kwalitatief goede en ademende stoffen die comfortabeler zijn om te dragen dan wegwerp incontinentiemateriaal waar vaak bepaalde plastic tegen doorlekken is verwerkt.
  7. Discreet: De stoffen van UnderWunder zijn zo geselecteerd dat het ondergoed niet kraakt bij het bewegen. Dit maakt het super discreet in gebruik en is het echt mooi ondergoed met een geheimpje. Wegwerp incontinentiemateriaal is snel duidelijk zichtbaar en hoorbaar onder de kleding. 
  8. Stijlvol: UnderWunder is mooi en met de hand gemaakt en ziet eruit als normaal ondergoed. Ook bij het verkleden zullen anderen niet snel iets opmerken. Dit geeft zelfvertrouwen bij een vervelend intiem probleem.
  9. Zekerheid. UnderWunder absorbeert druppels en scheutjes urine gedurende de dag en neutraliseert de vervelende geur van urine grotendeels. 
  10. Gemakkelijk te wassen: UnderWunder is zo ontworpen dat het makkelijk in de wasmachine kan worden gewassen.

Om het urineverlies onzichtbaar op te vangen is er een maximum wat een UnderWunder onderbroek kan absorberen. Dit is gemiddeld 75 ML bij de kindermaten en 125 ML bij de volwassen maten. Deze hoeveelheid is gemeten in 4 uur tijd. Het kan deze volumes dus niet absorberen als deze hoeveelheid in 1 keer wordt uit geplast. In dat geval is wegwerp incontinentiemateriaal in de regel het enige alternatief. 

Probeer UnderWunder voor slechts € 14,95

Wil je ervaren of UnderWunder ook een geschikte oplossing voor jou of je kind is? Probeer het nu eenmalig voor € 14,95 inclusief de verzendkosten. Klik hier voor meer informatie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »