Nederlands English  Gratis verzending boven € 50 binnen NL Hoge klantwaarderingen

Garantie, ruilen en retourneren

Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Bent u niet tevreden met uw aankoop, dan kunt u de producten altijd binnen 14 dagen (vanaf de verzenddatum) terugsturen, dan betalen wij het bedrag terug. Mits ongebruikt en in originele verpakking.

Ruilen of Retourneren

Wil je iets terugsturen? Geen enkel probleem! Meld je retour aan via ons retourportaal (klik hier). Selecteer het artikel (en eventueel aantal) dat retour moet, geef een reden op en kies een afgiftepunt in de buurt.
Voor het aanmelden van jouw retour dien je alleen het ordernummer en emailadres (waarmee de bestelling gedaan is) in te voeren. Het ordernummer begint met “UW” en is terug te vinden op de pakbon of in de mail met de factuur.

 

Kies voor Omruilen of Geld terug

Geef bij omruiling aan waarvoor je het wenst om te ruilen, dan sturen wij (indien voorradig) direct het nieuwe artikel toe. Bij terugbetaling storten wij (indien aan retourvoorwaarden voldaan) het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug.

De kosten voor retourneren bedraagt € 4,99 (vanuit Nederland).

 

14 dagen bedenktermijn

Bij UnderWunder kunt u een artikel ruilen of retourneren als u dat binnen 14 dagen na aankoop aan ons meldt. Het is wel van belang dat het product compleet is, ongebruikt en in de oorspronkelijke verpakking zit. Producten die  gebruikssporen bevatten, beschadigd of niet compleet zijn, komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

Juiste maat ontvangen?

Wij adviseren u direct na ontvangst de maat van een UnderWunder broekje te vergelijken met het eigen ondergoed. Indien de maat niet goed is, vragen wij u contact met ons op te nemen en ruilen we het desgewenst om.

Garantie

Op het ondergoed van UnderWunder zit 3 maanden garantie bij normaal gebruik. Om te beoordelen of u terecht gebruik wenst te maken van de garantieregeling, dient u het ondergoed altijd aan ons toe te zenden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »