Nederlands English  Gratis verzending boven € 50 binnen NL Gratis retour zenden

Garantie, ruilen en retourneren

Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Bent u niet tevreden met uw aankoop, dan kunt u de producten altijd binnen 14 dagen (vanaf de verzenddatum) terugsturen, dan betalen wij het bedrag terug. Mits ongebruikt en in originele verpakking.

Ruilen en retourneren

Wilt u een artikel retourneren? Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel mogelijk afhandelen. Vul dit retourformulier volledig in. Print het retourformulier en voeg het bij uw retour zending. Na ontvangst van uw zending, stuurt UnderWunder u een ontvangstbevestiging via e-mail. Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag binnen 10 dagen terug, afhankelijk van uw wens.

14 dagen bedenktermijn

Bij UnderWunder kunt u een artikel ruilen of retourneren als u dat binnen 14 dagen na aankoop aan ons meldt. Het is wel van belang dat het product compleet is, ongebruikt en in de oorspronkelijke verpakking zit. Producten die  gebruikssporen bevatten, beschadigd of niet compleet zijn, komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

Juiste maat ontvangen?

Wij adviseren u direct na ontvangst de maat van een UnderWunder broekje te vergelijken met het eigen ondergoed. Indien de maat niet goed is, vragen wij u contact met ons op te nemen. Dan ruilen we het natuurlijk om.

Garantie

Op het ondergoed van UnderWunder zit 3 maanden garantie bij normaal gebruik. Om te beoordelen of u terecht gebruik wenst te maken van de garantieregeling, dient u het ondergoed altijd aan ons toe te zenden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »