Nederlands English  Gratis verzending boven € 50 binnen NL Hoge klantwaarderingen

Ons verhaal

UnderWunder is opgericht in 2008 toen de bedenkster, Marije van der Vegte, geen hip en goed zittend incontinentie ondergoed kon vinden voor haar dochter. Een lange zoektocht in winkels en op Internet leverde niets op. Modieus incontinentie ondergoed waar haar dochter zich veilig in voelde en waar klasgenootjes tijdens het verkleden voor het gymmen geen vragen over stelden, bleek er gewoon niet te zijn. Zij besloot toen zelf maar speciaal ondergoed te ontwikkelen.

Het resultaat is een hippe onderbroek met een speciaal ingenaaid absorptiekruis voor de extra bescherming op de plaats waar dat nodig is. Een ongelukje wordt hierdoor gecamoufleerd en opgevangen zodat de draag(st)er zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken. Terwijl het ondergoed aan de buitenkant niet wordt herkend als speciaal incontinentie ondergoed. Wel zo prettig bij het omkleden in aanwezigheid van anderen, zoals bij het sporten.

De uniekheid van het product zorgde snel voor meer vraag vanuit alle leeftijdscategorieën. Van kinderen die nog niet zindelijk zijn tot volwassenen die last hebben van ongewenst urineverlies of stress incontinentie. Mensen die volgens de medische definitie misschien incontinent zijn, maar zich zo absoluut niet voelen. En die geen bevestiging van hun probleem willen krijgen door het dragen van de gangbare (wegwerp) luierachtige onderbroeken.

Veel meer mensen dan u waarschijnlijk voor mogelijk houdt, hebben last van ongewenst urineverlies. Daarom hebben we nu een complete lijn voor zowel jongens, meisjes als dames en heren. Iedereen met dit vervelende probleem wil zich toch veilig én zelfverzekerd voelen?

In 2014 is UnderWunder overgenomen door Urifoon BV, sinds 1954 een familiebedrijf gespecialiseerd in het oplossen van plasproblemen ’s nachts en overdag (zie www.urifoon.nl). Het UnderWunder assortiment is complementair aan de overige producten en daarom een geweldige aanvulling voor Urifoon. Voor UnderWunder is het de kans om versneld (internationaal) te groeien en nog meer mensen te helpen.

Heeft u reacties, op- of aanmerkingen over onze producten? Mail ons dan a.u.b. via [email protected]. Uw feedback is belangrijk om te kunnen blijven werken aan een zo goed mogelijk product.

Het UnderWunder team

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »