Nederlands English  Gratis verzending boven € 50 binnen NL Hoge klantwaarderingen

Ultimate convenience with a new boxer sent home for free every month (NL only)

€29,95 €25,00
Artikelnummer: H4-abo
Levertijd: 1-2 dagen

Heeft de UnderWunder boxer zich bewezen en een vaste plek in uw kledingkast verdiend? Kies dan voor het ultieme gemak en ontvang elke maand een nieuwe UnderWunder boxer door de brievenbus.

 

Naast gemak ook aantrekkelijke voordelen

Veelvuldig gebruik en wassen van het UnderWunder ondergoed zal uiteindelijk iets ten koste gaan van het absorptievermogen. Daarom is het een extra prettig idee dat u nooit meer in oude UnderWunder boxers hoeft te lopen en altijd betrouwbaar ondergoed beschikbaar hebt. Maar dit abonnement biedt meer belangrijke voordelen:

 1. U betaalt per boxer slechts € 25 (normale prijs € 29,95)
 2. U betaalt geen verzendkosten (normaal € 4,50)
 3. We houden u als eerste op de hoogte van eventuele nieuwe kleuren en/of modellen. Indien gewenst zou u hier dan uw abonnement op kunnen aanpassen.   

 

Hoe werkt het?

We leggen hier stapsgewijs uit hoe u kunt profiteren van dit ultieme gemak én voordeel:

 1. Kies de maat van het ondergoed
 2. Kies de gewenste kleur. U hebt de keuze uit:
  • Altijd effen blauw
  • Altijd effen grijs
  • Altijd blauw/wit/rood gestreept
  • Verras mij
 3. Bij deze bestelling betaalt u € 25. Na ontvangst van uw betaling sturen wij de eerste boxer binnen 2 werkdagen naar u toe.
 4. Rond de 25e van de eerst volgende maand incasseren wij € 25 van uw rekeningnummer. Als deze succesvol heeft plaatsgevonden, sturen wij binnen 10 dagen een nieuwe boxer gratis naar u toe. Het past door de brievenbus, dus u hoeft hier niet voor thuis te blijven.
 5. Wilt u gedurende het abonnement de maat aanpassen? Geen probleem! Mail ons voor de 1e van de maand de gewenste maat en wij sturen die bij de eerst volgende levering op.
 6. Wilt u gedurende het abonnement de kleur aanpassen? Geen probleem! Mail ons voor de 1e van de maand de gewenste kleur/kleurencombinatie en wij houden daar vanaf de eerst volgende levering rekening mee. 
 7. Na de eerste 2 maanden is het abonnement per direct eenvoudig opzegbaar door een mail te sturen naar [email protected].

 

Voor de duidelijkheid een paar voorbeelden

Stel u bestelt de eerste boxer op de 17e van de maand. De volgende maand zullen wij rond de 25e € 25 incasseren en na succes de nieuwe boxer gratis naar u versturen.

Stel u zegt het abonnement op de 26e van de maand op. De volgende maand zullen wij nog eenmalig € 25 incasseren en na succes de laatste nieuwe boxer gratis naar u toe sturen.

 

Bestelvoorwaarden

Met het bestellen van dit product gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

 • Urifoon (de BV van UnderWunder) is gemachtigd tot wederopzegging elke maand € 25 van het rekeningnummer te incasseren. Hiervoor gebruikt Urifoon het rekeningnummer dat bij de betaling van deze bestelling is gebruikt.
 • Het abonnement heeft een opzegtermijn van 1 maand. Na het opzeggen per mail naar [email protected] zal nog 1 incasso en 1 levering plaatsvinden.
 • Indien de incasso direct mislukt zal die maand geen boxer worden opgestuurd.
 • Indien de incasso achteraf ongedaan wordt gemaakt maar de boxer is wel verstuurd, dan blijft de factuur van € 25 open staan. Deze zal dan binnen 7 dagen moeten worden voldaan. 

 

Absorptievermogen UnderWunder heren boxer

Het absorptievermogen is gemiddeld 125 ml gemeten in 4 uur tijd. Dus uitermate geschikt voor het opvangen van scheutjes en druppels (urine en/of vloeibare ontlasting).

 

Maten en maattabel

UnderWunder is verkrijgbaar in de maten S t/m XXL. Nameten op basis van het eigen ondergoed? Gebruik dan deze maattabel.

 

Materiaal en wasvoorschrift

95% katoen, 5% elastaan.

 

Productie

Het UnderWunder ondergoed wordt met de hand gemaakt in Portugal volgens de Oeko-Tex Standard 100 richtlijnen. Dit is goed voor mens en milieu. 

Ronald Kievit 09-02-2024 10:55

fijne pasvorm, zit lekker. mag wel iets minder dikke vulling zijn. beetje luier-idee.

Van Veldhoven 28-07-2023 09:12

Sommige zitten goed ik heb er één bij díe zit niet lekker voorkant zit hoger dan de achterkant. Voor de rest bevallen ze zeer goed.

Bron Jan 12-07-2023 07:03

Goede kwaliteit en het belangrijkste ,lekt niet door!

Joop in ‘t Veld 27-11-2022 18:22

Precies wat ik zocht, mooie kwaliteit en scherpe prijs

4.5 sterren op basis van 4 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »