Nederlands English  Gratis verzending boven € 50 binnen NL Gratis retour zenden

Verzenden & bezorging

Bestellingen vanaf € 50 worden gratis binnen Nederland verzonden

Voor Europa geldt gratis verzending bij bestellingen vanaf € 250. Buiten Europa geldt gratis verzending vanaf € 500.

Bestellingen via de webwinkel leveren wij op werkdagen uiterlijk de volgende dag uit

De bestellingen die op maandag binnen komen, worden uiterlijk dinsdag verstuurd. Bestellingen van dinsdag uiterlijk op woensdag, etc. Bestellingen van vrijdag en in het weekend worden uiterlijk maandag verwerkt. Voorwaarde is wel dat de bestelling met ideal is betaald.

Wij leveren uit voorraad

Mocht een product toch tijdelijk niet op voorraad zijn, nemen wij contact met u op om een passende oplossing te vinden.

Levertijd bij vooruitbetaling

Afhankelijk van uw bank kan het 1 tot 3 werkdagen duren voordat wij uw betaling hebben ontvangen. Bij ontvangst van uw betaling, krijgt u per email bericht en wordt uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

Levertijd bij achteraf betalen via Billink

Achteraf betalen via Billink is alleen mogelijk indien u een woon- en afleveradres heeft in Nederland. Billink doet tijdens uw bestelling direct een controle op uw kredietwaardigheid. Een akkoord wordt direct gecommuniceerd en wij versturen de bestelling. U ontvangt van Billink de factuur welke u aan hen binnen 14 dagen dient te voldoen.

Discrete verzending

Voor volwassen maten wordt een discrete witte envelop gebruikt, waar geen afzender op staat vermeld. Als het niet door de brievenbus past, gebruiken we een pakket. De afzender daarvan is Urifoon B.V.

Indien u niet thuis bent

Als uw bestelling in een pakket wordt verstuurd en u bent niet thuis bij aflevering, wordt deze bij de buren aangeboden. Hiervan ontvangt u een afleverbewijs in uw brievenbus. Is het pakket niet bij uw buren afgeleverd, dan zal het de volgende dag opnieuw bij u worden aangeboden. Mist u ook deze aflevering, en het kan wederom niet bij uw buren worden afgeleverd, dan kunt u de bestelling nog 3 weken ophalen op het postkantoor.

Kies uw gewenste leverdatum

Tot maximaal een maand vooruit kunt u uw bestelling eenvoudig op de dag laten versturen die voor u het beste uitkomt. Meld dit dan a.u.b. in het opmerkingenveld! Vanwege de afwijkende orderafhandeling is het helaas niet mogelijk een leverdatum te kiezen bij bestellingen die u onder vooruitbetaling bestelt.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »