Nederlands English   Discrete packaging  14 days trial period

Plashwatch / Medicine watch R16 black with 16 alarm times especially for children - Copy - Copy

€42,95 €39,50
Article number: 937
Delivery time: 2-4 days
Arief Setoe 06-09-2022 11:27

De horloge werkt gewoon goed. Ziet er hip uit. Zoontje is er blij mee. En genoeg instel mogelijkheden voor meldingen. Ik gebruik voornamelijk de count down functie. Ook geeft het leuke kleurtjes als hij een melding geeft. Enige wat beetje lastig is is de aanduiding van de accu. Hij geeft alleen maar 100% aan. Zelfs na een hele dag gebruikt te hebben. Volgens beschrijving zal hij zeker 6 dagen mee moeten gaan op 1 lading. Dat te geloven heb ik de horloge laten liggen en kwam ik erachter dat hij de dag erna uit was na 1 dag gebruik. Lastig want dan moet je alles weer opnieuw instellen. Wat niet heel lastig is als je alleen de count down functie gebruikt. Maar ik kan me voorstellen als je 16 alarmen hebt ingesteld dat het dan wel voor frustratie kan zorgen. Voor nu laad ik hem elke avond als mijn zoontje naar bed gaat weer op. Hij is ook erg snel opgeladen. Het is echt in enkele minuten vol. Dus met deze manier ermee omgaan is het al met al een fijne plashorloge. Nu nog zorgen dat mijn zoontje ook bij elke melding daadwerkelijk naar de toilet gaat ;-) hij wilt daar wel eens laks mee omgaan door de melding weg te drukken en gewoon door te gaan met spelen.. Leeftijds dingetje zal het wel zijn.

Hester 04-11-2020 13:56

We hebben het horloge besteld voor mijn zoon die zich op de 3 uur moet katheriseren. We hadden al een aantal horloges geprobeerd, maar niks werkt goed. Dit horloge is makkelijk in te stellen en op tril functie te zetten. Heb nu 3 standaard alarmen erin gezet en kan makkelijk eentje toevoegen en deze weer uit zetten. Het is een echte aanrader.

Flora 18-09-2020 14:47

Voldoet aan de verwachtingen.

Heerschop 31-08-2020 15:02

Handig, maar niet bestemd voor ruigere jongens. Hij sprong er mee in ons zwembad en gelijk einde horloge. Nieuwe besteld die verloor hij uit het uiterst soepele bandje tijdens het buiten spelen. Gelukkig weer gevonden. Nu draagt hij hem alleen naar school of bij binnen spelen.

4 stars based on 4 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »