Nederlands English   Discrete packaging  14 days trial period

Men's Boxer grey

€29,95
Article number: H402-S
Availability: In stock
Delivery time: 2-4 days

Great looking boxer shorts with a secret absorption layer that only you and we know about. Colour grey with wide white elastic waistband with blue stars. Beautiful, reliable and not conspicuous in the club locker room. Price per item.

Absorbency
Absorbency is an average of 125ml over a 4-hour period. Therefor, extreme suitable for the collection of drops and trickles (urine and/or liquid stool).

Material
95% cotton, 5% elastane.

p.schimmel 19-03-2024 10:14

Gebruik als ik üit"ga Kan dan soms niet op tijd WC halen.
Als ik thuis ben dan gebruik ik het niet, dus voorlopig heb ik aan 1 exemplaar genoeg. En dat gaat
naar tevredenheid goed. .Als incontinentie erger wordt zal ik zeker bijbestellen.

Dorus 19-12-2023 18:41

De onderbroek heeft een goede pasvorm en ik merk het absorberende deel bijna helemaal niet. Echter, bij mij lekt de onderbroek vanaf de eerste binnenste naad van het absorberende deel. Daarom zou ik een absorberende onderbroek met iets meer capaciteit en dat geen vocht doorlaat bij de naden erg waarderen. Evengoed vind ik dit wel een goede oplossing voor hele lichte incontinentie.

Geerlag Brouwer 05-12-2022 16:14

Bedenk wat leuke kleuren en dessins……dan wordt het nog leuker om deze boxers te dragen en is het stigma helemáál weg…

Geerlag 05-12-2022 16:12

Zeer goede boxer, goede pasvorm. Alleen zou het gedeelte dat ‘gevoerd’ is aan de voorzijde een heel stuk breder mogen. Het ‘lichaamsdeel’ dat erachter ligt en soms een ongelukje heeft, gaat immers zijn ‘eigen gang’…

Wim van Rijn 07-11-2022 15:02

Zit prima. Iets te gevuld. Ik wacht nog even met meer bestellen.

Carla Aleksandrowicz 22-10-2022 17:41

Goed model, goed materiaal. Advies: een maat groter nemen dan eigen maat onderbroek vanwege feit dat het materiaal veel dikker is.

R. De Groot 14-09-2022 21:50

Gemakkelijk in gebruik en geeft je een onbezorgd gevoel.

P.H. Van der Giessen 13-12-2021 08:44

Echt prima oplossing, zit goed en ziet er normaal uit!

Theo Bleeker 06-12-2021 15:14

Helaas is het product niet hetgeen ik voor ogen heb. Voor mij is dit het gevoel of ik een complete luier aan heb. Het gaat mij alleen om de af en toe ontsnapte urine druppels voor een ander niet zichtbaar te maken en dus te kunnen opvangen.

Reactie UnderWunder: Dank voor uw eerlijke reactie. Wij snappen dat het verdikte kruis een kwestie van wennen kan zijn. Het 'geheim' van UnderWunder zit in deze extra laagjes in het kruis. Dit is echter onontkoombaar om urineverlies op te kunnen vangen.

aj Kuijpers 12-10-2021 19:58

Bevalt prima en is van goede kwaliteit.

P appeldoorn 10-09-2021 21:39

Prima broekje ,zit goed en neemt goed vocht op.

ME Eerdmans 11-01-2021 11:08

Voorkant is iets wat te dik gevuld

M. Eerdmans 11-01-2021 10:50

Uistekende vervanging van inleg verbanden.
Indien normaal XL dan XXL bestellen.

Rob 11-01-2021 09:13

Het concept vind ik prima en ik heb er uitstekend mijn urineverlies gedurende een dag mee kunnen opvangen. Tijdens het dragen was ik redelijk actief en het broekje kon mijn druppels en scheutjes urine prima ‘verwerken’.
Toch ben ik niet helemaal tevreden over de onderbroek. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat het opvanggedeelte van de broek ook bestemd is voor ontlasting en dat verkleint het draagcomfor m.i. behoorlijk. En ik heb dat opvanggedeelte voor ontlasting niet nodig. Ik heb namelijk alleen last van (hopelijk) tijdelijke urine-incontinentie omdat mijn prostaat is verwijderd.
Met andere woorden, als er een UnderWunder zou zijn die alleen gemaakt is voor het opvangen van urineverlies/urine-incontinentie dan zou ik deze broekjes wel gaan gebruiken. Nu ben ik dat niet van plan.
Overigens vindt mijn vrouw het geen fris idee dat het onderbroekje bij de gewone was gaat en dus dat dit onderbroekje apart moet worden gewassen. En dat is een nadeel.
Tot slot, ik vind het broekje ook nogal kriebelen en erg warm, met name in het gedeelte dat de billen bedekt en dat is voorzien van het ontlastingsopvanggedeelte.
Als er op korte termijn dus een broekje komt dat puur en alleen geschikt is voor het opvangen van urine dan zal ik het gebruik hiervan zeker overwegen. Als u zo’n broekje kunt leveren dan hoor ik dat graag.
Reactie UnderWunder: dank voor uw reactie. Wij zijn altijd blij met feedback van onze klanten. Vooralsnog is een broekje met alleen opvangcapaciteit aan de voorzijde niet in de maak. Het kleiner maken van het opvanggedeelte zal er namelijk ook voor zorgen dat de totale opvangcapaciteit minder wordt. Alsnog veel draagplezier gewenst van UnderWunder en wellicht komt er in de toekomst een ander model wat beter aansluit bij uw wensen.

4.35 stars based on 14 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »