Nederlands English   Discrete packaging  14 days trial period

Men's Boxer grey

[powr-countdown-timer id=6065d5ba_1491477488]
€29,95
Article number: H402-S
Availability: In stock
Delivery time: 2-4 days

Great looking boxer shorts with a secret absorption layer that only you and we know about. Colour grey with wide white elastic waistband with blue stars. Beautiful, reliable and not conspicuous in the club locker room. Price per item.

Absorbency
Absorbency is an average of 125ml over a 4-hour period. Therefor, extreme suitable for the collection of drops and trickles (urine and/or liquid stool).

Material
95% cotton, 5% elastane.

P appeldoorn 10-09-2021 21:39

Prima broekje ,zit goed en neemt goed vocht op.

ME Eerdmans 11-01-2021 11:08

Voorkant is iets wat te dik gevuld

M. Eerdmans 11-01-2021 10:50

Uistekende vervanging van inleg verbanden.
Indien normaal XL dan XXL bestellen.

Rob 11-01-2021 09:13

Het concept vind ik prima en ik heb er uitstekend mijn urineverlies gedurende een dag mee kunnen opvangen. Tijdens het dragen was ik redelijk actief en het broekje kon mijn druppels en scheutjes urine prima ‘verwerken’.
Toch ben ik niet helemaal tevreden over de onderbroek. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat het opvanggedeelte van de broek ook bestemd is voor ontlasting en dat verkleint het draagcomfor m.i. behoorlijk. En ik heb dat opvanggedeelte voor ontlasting niet nodig. Ik heb namelijk alleen last van (hopelijk) tijdelijke urine-incontinentie omdat mijn prostaat is verwijderd.
Met andere woorden, als er een UnderWunder zou zijn die alleen gemaakt is voor het opvangen van urineverlies/urine-incontinentie dan zou ik deze broekjes wel gaan gebruiken. Nu ben ik dat niet van plan.
Overigens vindt mijn vrouw het geen fris idee dat het onderbroekje bij de gewone was gaat en dus dat dit onderbroekje apart moet worden gewassen. En dat is een nadeel.
Tot slot, ik vind het broekje ook nogal kriebelen en erg warm, met name in het gedeelte dat de billen bedekt en dat is voorzien van het ontlastingsopvanggedeelte.
Als er op korte termijn dus een broekje komt dat puur en alleen geschikt is voor het opvangen van urine dan zal ik het gebruik hiervan zeker overwegen. Als u zo’n broekje kunt leveren dan hoor ik dat graag.
Reactie UnderWunder: dank voor uw reactie. Wij zijn altijd blij met feedback van onze klanten. Vooralsnog is een broekje met alleen opvangcapaciteit aan de voorzijde niet in de maak. Het kleiner maken van het opvanggedeelte zal er namelijk ook voor zorgen dat de totale opvangcapaciteit minder wordt. Alsnog veel draagplezier gewenst van UnderWunder en wellicht komt er in de toekomst een ander model wat beter aansluit bij uw wensen.

4 stars based on 4 reviews
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »