Nederlands English  Gratis verzending boven € 50 binnen NL Gratis retour zenden

Plashorloge / Medicijnhorloge U7 blauw met 7 alarmmomenten

Artikelnummer: 926
Levertijd: 1-2 dagen

Dit moderne plashorloge / medicijnhorloge is een handig hulpmiddel om kinderen en volwassenen verspreid over de dag tijdig aan iets te helpen herinneren. Denk bij kinderen bv aan het op tijd naar de WC gaan. Vergeet uw kind te plassen omdat het helemaal opgaat in een spel of film? Met dit horloge wordt het herinnerd tijdig naar de WC te gaan. Ook voor volwassenen erg handig die soms vergeten hun medicijn op tijd te nemen. Dat gebeurt met dit horloge niet meer en daarom wordt dit plashorloge ook wel een medicijnhorloge genoemd.

Per dag kunnen 7 trilalarm momenten worden ingesteld. Op deze door u bepaalde momenten trilt het horloge en geeft het gebruiker de herinnering iets te gaan doen. Dit biedt de gewenst hulp om de dag droog en/of veilig door te komen. En vanwege het trilalarm altijd op een discrete manier.

Het trilhorloge werkt op een oplaadbare batterij, welke eenvoudig via een USB aansluiting is op te laden (USB connector wordt meegeleverd). Het horloge is binnen een uur opgeladen en gaat daarna minimaal 2 weken mee. Uiteraard gaat de batterij sneller leeg wanneer het trilalarm intensief wordt gebruikt.

Het horloge is modern en hip en heeft een siliconen band. Deze bevat geen weekmakers. De band past eigenlijk om elke pols. Mocht een extra gaatje nodig zijn, kan deze eenvoudig worden geplaatst. Is het horloge bedoeld voor iemand met een hele smalle pols? Wij adviseren u een stukje van het bandje aan de kant van het sluitelement af te knippen. Dan een gaatje maken waar het sluitelement opnieuw wordt geplaatst. Zo past het horloge ook om de hele smalle pols.

Zie onderstaande video voor verdere uitleg en demonstratie van het horloge.

Belangrijkste kenmerken:

  • 7 trilalarm momenten per dag
  • De instellingen zijn handmatig of via de computer eenvoudig aan te passen, maar door kinderen die met de knopjes spelen niet makkelijk te veranderen. Hierdoor blijft het horloge betrouwbaar voor het beoogde doel.
  • Naast tijd en 7 alarm momenten biedt dit horloge ook de datum, een 24 uurs stappenteller en een caloriemeter.
  • Eenvoudig op te laden, dus batterij verwisselen niet nodig!
  • Inclusief Nederlandse handleiding
  • Niet (spat)waterdicht

Leuk detail: Het horloge is leverbaar in de kleuren blauw, groen, grijs, oranje, rood en zwart. De bandjes zijn eventueel ook los te verkrijgen, zodat frequent en eenvoudig van kleur kan worden gewisseld!

Het plashorloge / medicijnhorloge kan niet tegen water!

Het horloge heeft een garantietermijn van 1 jaar (bij normaal gebruik en met uitzondering van waterschade) en is CE gecertificeerd.

Marlies 22-02-2020 21:35

Correcte beschrijving van wat je krijgt.
Makkelijk in gebruik.
Leuke uitvoering.

Laura 03-01-2020 12:01

Ik heb een plashorloge voor mijn dochter gekocht. Sinds dien geen ongelukjes meer gehad. En in de klas heeft niemand door dat ze een probleem heeft met haar zindelijkheid. Makkelijk in gebruik!

5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »