Nederlands English  Gratis verzending boven € 50 binnen NL Gratis retour zenden

Voordeel zindelijkheidpakket meisjes hipster hartjes + R16 horloge + Juf Sas

[powr-countdown-timer id=6065d5ba_1491477488]
€63,85 €54,95
Artikelnummer: M606-92-927-JUF
Levertijd: 1-2 dagen

Dit voordeelpakket biedt een zeer handige combinatie van 3 mooie producten die zeer geschikt zijn voor kinderen met plasongelukjes gedurende de dag:

1. Een mooie UnderWunder hipster met hartjes print. Deze absorbeert onzichtbaar zo'n 75 ml urine en neutraliseert de geurtjes grotendeels.

2. Een R16 plas/medicijnhorloge in de kleur blauw, zwart of roze. Met dit horloge kunnen tot 16 tril- of geluidsalarmen per dag worden geprogrammeerd. Ook is het mogelijk om een countdown functie in te stellen, zodat bijvoorbeeld elke 90 minuten een alarm af gaat. Volop herinneringen gedurende de dag om naar de wc te gaan en de kans op plasongelukjes te verkleinen.

Door dit zogenaamde klokplassen ontwikkelt uw kind een plasroutine, wat een belangrijk onderdeel is van de zindelijkheidstraining.

Om zeker te weten dat het horloge goed om de pols past, bieden wij u hieronder de mogelijkheid het te passen.

3. Ons boekje Juf Sas en de Plasklas legt op een hele duidelijke en leuke manier uit hoe het allemaal werkt rondom het plassen. De blaas, de urine productie, hoe het beste kan worden geplast etc. Een echte aanrader om kinderen tot zo'n 10 jaar mee te nemen in dit thema.

Dit pakket is extra aantrekkelijk door de scherpe prijs.

Inge 13-09-2021 20:50

Hipster: prima kwaliteit.
Plashorloge: werkt zeer goed. De trilalarmpjes doen onze dochter eraan denken om te gaan plassen. Jammer dat het polsbandje niet robuuster is.

4 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »